dinsdag 24 maart 2009

Online voorpret

Het leuke van internet is dat je allerlei dingen alvast kunt bekijken en uitzoeken. Waar gaan we heen, wat gaan we daar doen, waar zullen we slapen? We hebben al een beetje zitten kijken: in Moskou komen we in dit hotel terecht: Hotel Cosmos. Soms moet je heel even slikken: zo zijn de recensies van het hotel in Irkutsk erg slecht: Hotel Irkutsk. Onze ervaring leert dat het vaak wel meevalt.... en als het toch tegenvalt is het gelukkig maar voor een paar nachtjes! ;-) De volgende stop is in Ulaan Baatar: Peace Bridge Hotel. Het eindpunt van de eerste etappe is Beijing en daar heeft de dame van Koning Aap een soort oase voor ons geregeld, een zogenaamd courtyard hotel: Bamboo Garden Hotel Beijing Dat ziet er toch geweldig uit!

Aan het einde van de vakantie gaan we bij Stephanie, Erik en Roos op bezoek in Singapore. Met een beetje hulp van Stephanie hebben we daar een perfecte plek gevonden: De Hangout. Ook die hebben we maar vast geboekt, want dan was het nog heel erg goedkoop! En alle beetjes helpen bij zo'n lange reis!

De recentste ontdekking is de site reisreporter, van het blad Columbus. Die site is vooral bedoeld om foto's te plaatsen, maar er staan ook geweldige tips op. Bijvoorbeeld waar je in Hoi An (Vietnam) het beste kan gaan eten, een goede slaapplek in de buurt van de Angkor Wat tempels in Cambodja en de beste plek om in Thailand een massage te boeken. Ik denk dat ik de komende tijd veel op deze site te vinden zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten