dinsdag 3 maart 2009

Plannen maken

Het plan is.... nieuw plan! In Rome en ook op Cuba heb ik Roeland gek gekregen met deze uitspraak.. ben benieuwd hoe lang het dit keer duurt... ;-)

In ieder geval, het huidige plan voor de route van Vietnam naar Singapore is als volgt: vanuit Hanoi gaan we eerst een paar dagen relaxen rond Halong Bay (bekend van Top Gear en James Bond), om vervolgens naar beneden te zakken. Ter hoogte van Vinh gaan we naar Laos, er schijnt een bus te rijden van Vinh naar Vientiane. Vervolgens staat ook Luang Prabang hoog op de lijst. Vandaaruit gaan we terug naar Vietnam, voor Hue en Hoi An. Next stop: Saigon.

Vanuit Saigon willen we met een boot over de Mekong rivier richting Cambodja. Pnohm Phen en de tempels van Angkor Wat. Ik heb geen idee hoeveel van de 5 weken dan inmiddels op zijn, maar daarna gaan we naar Bangkok en Koh Samet, een paradijselijk eiland. Daar zien we wel verder, dat hangt een beetje af van de tijd die we nog over hebben. We kunnen met de trein naar Singapore vanuit Bangkok, we kunnen ook vliegen of nog een deel van Maleisie doen.

Ik ben benieuwd hoe de uiteindelijke route eruit ziet!

1 opmerking:

  1. klinkt goed!
    wij waren in ong. 3 wkn van N->Z Vietnam gereisd, met een 3dgse trip in Halong Bay (erg mooi!) en wij hebben de hele N->Z met bus gedaan - ergens midden in Vietnam (ben plaatsnaam ff kwijt) pakken laten maken - daar heb je voor 30 USS ofzo een 3delig pak op maat...
    hadden uiteindelijk de bus van Vietnam --> Cambodja genomen, maar hoorde idd dat boot ook super was.... leuk leuk! ben nog steeds van plan de gemiste Peking express een keer te doen!

    BeantwoordenVerwijderen